Tell me and I forget Teach me and I may remember Involve me and I will learn (Benjamin Franklin)

Coaching

Via coaching willen we jouw potentiële kwaliteiten vrijmaken, zodat je deze maximaal kan inzetten om resultaat te behalen.

heidi-callensSoms raken je kwaliteiten en capaciteiten geblokkeerd, waardoor succes uitblijft. Door dit uitblijvend succes raak je vaak in een neerwaartse spiraal, waar je nog moeilijk alleen uitraakt. Je komt terecht in een waterval en eindigt uiteindelijk vaak zonder diploma. Met ViaEduca willen we je coachen op momenten waarop het moeilijk is om doelen te stellen of te bereiken, momenten waarop de motivatie zoek is, je moeilijk keuzes kan maken, kampt met leerproblemen, schoolmoe bent, last hebt van faalangst, niet meer kan omgaan met tegenslagen…

We willen je inzicht laten verwerven in je eigen functioneren, in je sterke en zwakke kanten, om zo de basis te leggen voor verbeteringen, een hogere motivatie en een grotere efficiëntie. We helpen je zoeken waar je kwaliteiten en talenten liggen om zo tot de grootst mogelijke ontwikkeling te komen. We leren je om niet langer te focussen op problemen maar op kansen en mogelijkheden. Het verhogen van je zelflerend, zelfsturend en zelfoplossend vermogen is immers een duurzame belegging voor de toekomst.

We leggen samen de volgende weg af:
cyclus
Kom langs of bel ons voor een vrijblijvende afspraak om samen te kijken wat wij voor jou kunnen doen.
Contacteer ons